Resultaten voor zaal gorinchem

zaal gorinchem
Hotel CAMPANILE GORINCHEM Boek met Campanile.
Voor grotere aantallen kunnen wij eventueel ook onze zaal inzetten. U hebt zowel bij de lunch als het diner keuze uit een ruim assortiment à la carte gerechten die ons vakkundige keukenteam voor u klaarmaakt in de open keuken. Verder serveren wij een dagelijks wisselend daggerecht bereid met seizoensproducten. U kunt ook in het restaurant plaatsnemen voor een kopje koffie. Lunch 12.00-14.30 uur / Restaurant 18.00-22.00 uur. Services en voorwaarden. Voor uw zakenafspraken of uitstapjes met het gezin brengt uw hotel in Gorinchem.
Overzicht van zaalverhuurders in Giessenlanden, Gorinchem, Leerdam en Zederik zaalverhuur-info.nl.
We zijn centraal gelegen in het land en u kunt gratis parkeren. Flevolaan 6, Weesp. Het Dak Partycentrum Leerdam. Romantisch zalencentrum met mogelijkheid voor eigen catering. De Luisterpost Gorinchem. De Luisterpost is een ruime zaal van maar liefst 200m2 met eigen vaste bar.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
De grote zaal naast de speeltuin Blauwe Zaal is niet in beheer bij de speeltuin. Hiervoor verwijzen wij u naar de website van de VCB www.lammerenburcht.nl. U kunt de zaal direct online reserveren en betalen door op onderstaande knop te drukken.
Ruimte de Wereld Flexplekgorinchem.nl.
Ben je geïnteresseerd in Flexplek Gorinchem en wil je deze ruimte huren of wil je toch eerst meer informatie? Vraag dan een offerte aan via de website of maak een afspraak om de ruimtes te bekijken met inlichtingen over alle mogelijkheden.
Zaalverhuur in Gorinchem.
Mijn Pink Cloud 0. Zaalverhuur in Gorinchem. Jullie gaan trouwen of vieren binnenkort een jubileum of ander feest en zijn nu dus op zoek naar zaalverhuur in Gorinchem e.o. Je vindt hier het regionale aanbod van feestzalen in de regio Gorinchem.
Vergaderruimte huren in Gorinchem ULO Gorinchem.
De kosten daarvan zijn afhankelijk van uw wensen waarbij vrijwel alles mogelijk is. Ik wil deze ruimte reserveren. grote zaal 90 m. atelier 80 m. hemeltje 75 m. 7e hemel 50 m. vergaderruimte 30 m. Werken, leren, ontmoeten en vergaderen. 4201 EK Gorinchem.
Home Hoofdwacht.
4201 EA Gorinchem. Wij zijn dagelijks geopend van 1000: tot 2400.: De keuken is dagelijks geopend van 1130: tot 2200.: Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniformer Voorwaarden Horeca UVH. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.
10, 11 en 12 mei 2019 Jazzfestival Gorinchem.
HET 47e JAZZFESTIVAL GORINCHEM BARST IN 2019 WEER LOS! Om Gorinchem als oudste, originele Vestingstad in Nederland te onderstrepen wordt het festival sinds 2018 beschreven als VESTINGJAZZ" GORINCHEM." Vanaf 10 tot en met 12 mei 2019 staat de binnenstad weer bol van gevarieerde Jazz muziek.

Contacteer ons