Op zoek naar zaal gorinchem?

zaal gorinchem
Hipper Kolfbaan Wij maken elk event bijzonder.
Zeer centraal gelegen op het knooppunt Gorinchem en toch omgeven door een oase van rust en natuur. Hipper Kolfbaan zijn geënt op de dynamische business to businessmarkt. Bekijk alle mogelijkheden. Ze" waren er allemaal helemaal weg van." Wij hebben een geslaagd kraamfeest van ons zoontje gehad in de Hipper zaal.
De Hoefslag Stichting Gorinchemse Sportaccomodaties.
Tijdens uw reservering valt de op en afbouw binnen de tijd van de zaalhuur en de zaal dient veegschoon te worden opgeleverd. Wilt u de sporthal of balletruimte structureel huren? het hele schoolseizoen, dan kunt u een aanvraag voor begin mei indienen via sophie@caribabad.com. Eind mei wordt de bezetting voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt, daarbij probeert de Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties zoveel mogelijk aanvragen te honoreren en combineren. 4205 NK Gorinchem.
Zalenoverzicht Evenementenhal Gorinchem.
Met dertien verschillende zalen en ruimten is Evenementenhal Gorinchem een veelzijdige locatie voor het organiseren van onder andere beurzen, evenementen, congressen, vergaderingen, bijeenkomsten en concerten. Evenementenhal Gorinchem is met haar totaal van 40.000 m2 aan expositieruimte en ruime gratis parkeergelegenheid uitermate geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en hierdoor dé perfecte locatie voor uw evenement.
VVV Zuid-Holland Zuid.
Dan is FlexPlek Gorinchem jouw ideale. In het hart van Gorinchem, midden tussen de sfeervolle winkelstraten en mooie grachten, staat Partycentrum/restaurant Hipper Kolfbaan, gelegen in. Het hotel heeft de beschikking over 25 comfortabel ingerichte kamers, een sfeervol la carte restaurant, een gezellige bar en zes zalen voor zowel.
Van Rappardhal Stichting Gorinchemse Sportaccomodaties.
Tijdens uw reservering valt de op en afbouw binnen de tijd van de zaalhuur en de zaal dient veegschoon te worden opgeleverd. Wilt u de sporthal of balletruimte structureel huren? het hele schoolseizoen, dan kunt u een aanvraag voor begin mei indienen via sophie@caribabad.com. Eind mei wordt de bezetting voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt, daarbij probeert de Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties zoveel mogelijk aanvragen te honoreren en combineren. 4204 HA Gorinchem.
MFC De Luisterpost Verhuur zaal repetities en feestlocatie.
MFC de luisterpost is gelegen aan de Vijfde Uitgang 1 te Gorinchem. We beschikken hier voor de verhuur over een vergaderzaal max. kleine oefenzaal en een grote zaal met bar van maar liefst 200 vierkante meter! Bij onze locatie is gratis parkeerruimte.
ZAALOVERZICHT EN ZAALHUUR.
2 dagdelen is van 08.00 17.30 of van 13.00 23.00 uur. 3 dagdelen is van 08.00 23.00 uur. Draadloos internet is gratis beschikbaar in restaurant, op alle kamers en zalen. Voor bedrijven en gasten die jaarlijks een volume aan vergaderzalen boeken, zijn speciale tarieven beschikbaar. Hotel Gorinchem 2014.
Zaalverhuur en partycentra regio Gorinchem Kies hier uw feestlocatie uit regio Gorinchem.
partycentrums, partycentra, huren feestzalen, huren feestzaal, zalen huren, zaal huren, zalenverhuur, trouwlocaties. Tags / Sleutelwoorden. gerelateerd aan Zaalverhuur en partycentra. zalen feestzaal feestzalen trouwfeestlocaties zaal te huur partycentrum feestlocaties trouwlocaties zalenverhuur zaal huren zalen huren huren feestzaal huren feestzalen partycentra partycentrums. aan Zaalverhuur en partycentra regio Gorinchem.

Contacteer ons