Meer resultaten voor artotheek

artotheek
Artotheek 7 definities Encyclo.
de artotheek zelfst.naamw. Uitspraak: rto'tek' Verbuigingen: artotheken meerv. instelling waar je tegen betaling kunstwerken kunt lenen Voorbeeld: een Corneille uit de artotheek zes maanden thuis ophangen'Synoniem: kunstuitleen. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/artotheek.: Gevonden op https//quizlet.com/125853711/nederlands-flash-cards/.: Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11288.: instelling die kunst uitleent toon de herkomst via de etymologiebank.
Artotheek Breda Hans van Heeswijk architecten.
De straatgevel van de zalen op de twee bovenste verdiepingen van de artotheek is van diffuus lichtdoorlatend glas gevat in 32 metalen rechthoeken. Daarmee laat de artotheek zich naar buiten toe lezen als een abstract en minimaal kunstwerk. De verbouwing van De Beyerd tot Museum voor Grafische Vormgeving incorporeert deze nieuwbouw.
artotheek WikiWoordenboek.
Wat dit betreft is het verschil tussen de esthetische voorkeuren van Nederlanders en die van andere volken dus minder groot dan men uit de kop van het genoemde artikel Nederlanders verkiezen een abstract schilderij' zou kunnen opmaken. Het woord artotheek staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Kunstuitleen voor particulieren en bedrijven Kunstkerk Heerhugowaard, Kunstuitleen voor particulieren en bedrijven.
In de Kunstkerk worden cursussen aan volwassenen en jongeren gegeven. Voor volwassenen worden workshops, lezingen en cursussen kunstgeschiedenis gegeven.Voor de jeugd lopen de cursussen en workshops via de scholen. Op zoek naar een exclusief cadeau? Kunst lenen en sparen tegelijk.
Nederlandse synoniemen van artotheek, ander woord voor artotheek.
Toon synoniemen NL. Synoniemen van artotheek. bewaarplaats van beeldende kunst. Puzzelomschrijvingen van artotheek in het puzzelwoordenboek.: Bewaarplaats van beeldende kunst. Instelling die kunst uitleent. Instelling voor het uitlenen van kunstwerken. Uitleencentrum voor beeldende kunst. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
Kunst huren Kunstuitleen West-Brabant.
We hebben ook een klein aantal sculpturen van brons of keramiek in onze collectie. Heb je een vraag? In onze winkel in Bergen op Zoom kun je elke vrijdag van 1400: tot 2000: uur en op zaterdag van 1000: tot 1600: uur terecht.
Artotheek.
De kunstwerken zijn uit te lenen in de verschillende artotheken in Vlaanderen en Nederland. Artotheek De Zandberg in Harelbeke. Artotheek De Kaai in Goes NL. Artotheek Veer-10 in Lokeren. Artotheek De Verfplek in Evergem. Artotheek De Beelderij in Torhout. en filiaal De Drie Wijzen in Kuurne.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: artotheek. artoth ee k de; v; meervoud: artotheken 1 uitleencentrum voor beeldende kunst. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons