Resultaten voor artotheek

artotheek
Artotheek SINGER i-Laren.
De Artotheek is voor iedereen gratis toegankelijk een toegangsbewijs voor het museum is niet inbegrepen. Kijkdagen: dinsdag 19 t/m zaterdag 23 april van 11.00 tot 17.00 uur en zondag 24 april van 11.00 tot 16.00 uur. Uitleen: zondag 24 april van 17.00 tot 18.30 uur op volgorde van binnenkomst.
Galerie Atelier Herenplaats Kunstuitleen.
In de loop van onze 26 jaren van bestaan is Galerie Atelier Herenplaats een artotheek voor particulieren, instellingen en bedrijven gaan beheren. Leden van de artotheek kunnen een keuze maken uit een collectie van schilderijen en tekeningen gemaakt door de kunstenaars uit het collectief van Galerie Atelier Herenplaats.
Artotheek PsycArt.
Olie en acrylverf op panneel. Pastel op papier. pastel op papier. Potlood op papier. Stift op papier. Vermengde techniek op doek. Vermengde techniek op papier. Zwarte potlood op papier. 466 werken in het artotheek. Asbl PsycArt vzw. Rue thiéfry straat 51-53.
Artotheek Heerhugowaard Hoe werkt het? Kunstkerk Heerhugowaard, Kunstuitleen voor particulieren en bedrijven.
Dat moet iedere ondernemer toch aanspreken. Samenwerking met KopGroep Bibliotheken Tuitjenhorn en Texel! De bibliotheek in Tuitjenhorn en op Texel en Kunstkerk Heerhugowaard zijn een samenwerking aangegaan om mensen in aanraking te brengen met het lenen of kopen van kunst.
Artotheek Heerhugowaard, Openingstijden Kunstkerk Heerhugowaard, Kunstuitleen voor particulieren en bedrijven.
Creatieve workshop met Wijnanda Muntjewerff. Workshop Vogels in vlucht met Rem de Boer. Lezing Martijn Pieters: Geschiedenis van de Grote Kerk in Alkmaar. Winkelwagen is nog leeg. Wilt u op de hoogte blijven van acties en nieuws van de Kunstkerk?
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: artotheek. artoth ee k de; v; meervoud: artotheken 1 uitleencentrum voor beeldende kunst. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Kunst huren Kunstuitleen West-Brabant.
Voor het lenen van, en omruilen van geleende kunst gaat u naar onze vestiging in Bergen op Zoom. Deze is gevestigd aan de Lievevrouwestraat 39 en is geopend vrijdag van 1400: tot 2000: uur en zaterdag van 1000: tot 1600: uur.
Nederlandse synoniemen van artotheek, ander woord voor artotheek.
Toon synoniemen NL. Synoniemen van artotheek. bewaarplaats van beeldende kunst. Puzzelomschrijvingen van artotheek in het puzzelwoordenboek.: Bewaarplaats van beeldende kunst. Instelling die kunst uitleent. Instelling voor het uitlenen van kunstwerken. Uitleencentrum voor beeldende kunst. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.

Contacteer ons