Op zoek naar peeriscoop theater gorinchem?

peeriscoop theater gorinchem
Fred Delfgaauw theatermaker: voostelingen, agenda en biografie.
Op 1 september 1998 heeft Fred onder grote belangstelling zijn theater Peeriscoop, een middelgroot theater, gesitueerd in het centrum van Gorinchem, geopend. Herman van Veen en Herman Finkers traden tijdens de opening op, om hulde te brengen aan Delfgaauw's' initiatief.
Theater Peeriscoop Gorinchem.
World of LUDIQUE! Theater Peeriscoop / Gorinchem / 16.00 uur / 1250., zondag 11.03.2018 Bestel. Theater Peeriscoop / Gorinchem / 16.00 uur / 1250., dinsdag 13.03.2018 Bestel. Mylou Frencken en Pieter Tiddens. Theater Peeriscoop / Gorinchem / 20.30 uur / 1750.,
Peeriscoop: Home.
Lovende recensies voor de voorstelling de" Rattenvanger" van Productiehuis Peeriscoop! Zondag 14 januari ging de nieuwste productie van Ida Van Dril en Michiel Schreuders, de" Rattenvanger" in première in theater de Meerse in Hoofddorp. Niet alleen de kinderen waren zeer enthousiast, ook de recensenten schreven lovend.: 4 sterren van de theaterkrant.: 4 sterren van het theaterparadijs.: Musicalsites.nl schreef: De Rattenvanger; een bijzonder verhaal in bijzondere vorm. Wij wensen u een voorspoedig en gezond 2018. Kijk voor alle voorstellingen in 2018 in het programmaoverzicht. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u zich dan hieronder aan! Boerenstraat 11 B. 4201 GA Gorinchem.
Theater Peeriscoop Gorinchem, Zuid-Holland Uitzinnig.nl.
Klik hier om uw pagina te beheren. Theater Peeriscoop is een sfeervol middelgroot theater in het centrum van Gorinchem. Het theater is opgericht door theatermaker en vertelkunstenaar Fred Delfgaauw. De inrichting van de nostalgische foyer is door hem zelf bedacht en gebouwd.
Theater Peeriscoop, een juweeltje in Gorinchem Stichting Strand Links.
Dat schrijft Fred Delfgaauw op de site van Theater Peeriscoop in Gorinchem. In het nu bijna afgelopen theaterseizoen zagen we twee prachtige voorstellingen, van Fred Delfgauw De Wachtkamer van de Liefde en van het aanstormend talent Ida van Dril uit de school van Peeriscoop met de jeugdvoorstelling Samoerai.
Theater Peeriscoop Gorinchem Theaters in Nederland.
Boerenstraat 11B, 4201 GA Gorinchem 0183 690 022 Google maps. Theater Peeriscoop Gorinchem. 0 0 beoordelingen. Theater Peeriscoop in Gorinchem is een bijzonder theater. Theatermaker Fred Delfgaauw heeft zelf de bouw en ook de inrichting van het theater gerealiseerd. Fred Delfgaauw realiseerde dit theater niet alleen.
Peeriscoop Gorinchem Startpagina Facebook.
Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Woensdagavond 14 februari om 20.30 uur. Geplaatst door Peeriscoop Gorinchem. Peeriscoop Gorinchem heeft zijn/haar evenement gedeeld. 7 februari om 955.: Gezellig met je grote liefde avondje theater Peeriscoop, kom!

Contacteer ons