Zoeken naar theater het pand gorinchem

theater het pand gorinchem
Voorstellingen theater t Pand De Stad Gorinchem.
GORINCHEM Kleinkunst en cabarettalenten zijn vrijdag 15 december tijdens de finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival te zien in theater t Pand. DE voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 950, euro. Het AKF biedt kleinkunst en cabarettalenten een uitgebreid ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld.
Theater t Pand Gorinchem.
Theater t Pand zit gevestigd in een monumentaal pand aan de Korenbeurs in Gorinchem. In het verleden vervulde het gebouw verschillende functies, waaronder die van beurs voor granen en het gemeentelijke slachthuis. In 1990 maakten de eigenaars hun droom waar en maakten van het gebouw een vestzaktheater.Sinds toen groeide Theater t Pand uit tot een bekend podium waar aanstormend talent hun eerste stappen zetten.
Theater t Pand Gorinchem.
Info over t Pand. Route en parkeren. Hoe en wat? Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchem donderdag 15 februari 2018. Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchem donderdag 15 februari 2018. vrijdag 16 februari 2018. Aanvang: 2030u: Prijs: 950., Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut geen fenomeen! Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.
Voorstellingen theater t Pand De Stad Gorinchem.
GORINCHEM In theater t Pand staat Debby petter vrijdag 29 september op de planken met haar voorstelling Speelt in mijn hoofd. In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil.
Voorstellingen theater t Pand De Stad Gorinchem.
Voorstellingen theater t Pand. Voorstellingen theater t Pand. Voorstellingen theater t Pand. Brand in woning aan de Visserslaan. Brand in woning aan de Visserslaan. Voetganger gewond bij ongeval in Gorinchem. Democraten Gorinchem op lijst 11 presenteert programma. Lekker lachen bij klucht Uit Vriendschap. speelt Familie van Maria Goos. Volop tennis voor jeugdspelers door nieuw concept bij GTC Overwaard. Rapid MC6 Zaalkampioen! BC de Vesting: Eindelijk de winst. BC de Vesting: Eindelijk de winst. Het lokale nieuws in je mailbox?
Show image.
Voorstellingen theater t Pand De Stad Gorinchem.
GORINCHEM Het Groninger Studenten Cabaret Festival GSCF is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober zijn ze te zien in theater t Pand in Gorinchem.

Contacteer ons