Zoeken naar artotheek rotterdam

artotheek rotterdam
Reinaerde Atelier De Wijde Doelen.
is een atelier voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Onder professionele begeleiding worden schilderijen en grafiek gemaakt die via de eigen galerie en artotheek hun weg vinden naar de liefhebbers. Op deze website is werk te zien van kunstenaars met een verstandelijke beperking uit Amsterdam. De kunst komt uit verschillende ateliers. Ateliers Wijde Doelen Utrecht. Ateliers De Wijde Doelen is een kunstwerkplaats voor kunstenaars met een verstandelijke beperking. Er is een keramiek en een grafiekafdeling waar tekeningen, linoleumsneden en schilderijen worden gemaakt. Atelier Heerenplaats Rotterdam.
kunst Beeldend Gesproken Artotheek Galerie Podium.
Bekijk onze vacatures. Wil je meer info over je favoriete kunstenaar, lees dan zijn/haar biografie. Regelmatig organiseren wij nieuwe exposities en activiteiten. Benieuwd wat er nu te zien is? Galerie Beeldend Gesproken is de locatie voor culturele en zakelijke bijeenkomsten.
Ditty Ketting biografie.
Opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten, Rotterdam, 1975-1980. Collecties een selectie. ARA Groep B.V, Rotterdam. Arnold Siedsma, Den Haag. Artotheek Amsterdam Oost, Amsterdam. Artotheek Breda, Breda. Artotheek Dordrecht, Dordrecht. Artotheek Schiedam, Schiedam. Brown Rudnick, Londen. Centrum Beeldende Kunst Groningen, Groningen.
Kunstuitleen voorburg.
Wil je alvast sparen om later een kunstwerk te kopen, dan krijg je korting! Reserveer je kunstwerk online en wij bezorgen het bij je thuis. We verzorgen kunst-aan-huis in een straal van 15 km rond onze locatie in Voorburg! Helemaal van nu.
CBK Centrum Beeldende Kunst Rotterdam.
Stadstekenaars 2019 gezocht Het Stadsarchief en CBK Rotterdam zijn op zoek naar de Rotterdamse stadstekenaars van 2019. Kunstwerk van Libia Castro Ólafur Ólafsson in de openbare ruimte. Kunstwerk van Libia Castro Ólafur Ólafsson in de openbare ruimte Opening Locatie: AVL Mundo.
The Art Shop kunstuitleen en galerie verkoop moderne kunst.
De cijfers van de kaart staan voor de coordinaten van Manhattan, de mooiste stad ter wereld: New in our collection, Artist Van Apple. The art of Van Apple is a combination of digital technics such as photography and famous characteristics.
Kunstuitleen Rotterdam verhuist van Nieuwe Binnenweg naar Goudsesingel RTV Rijnmond.
Alice van de Berg van de Kunstuitleen: Dit" is een mega-operatie." Tienduizenden kunstwerken zijn op karretjes geladen in de Kunstuitleen Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg. De uitleen gaat verhuizen naar de Goudsesingel in Rotterdam-Oost en dus moet ook alle kunst verkassen.
Outsider Art Galerie / Ateliers / Artotheek Cordaan.
En nu eens niet binnen de muren van een zorgorganisatie, maar in een inspirerende museale omgeving. De Outsider Art Galerie en Outsider Art Artotheek zijn kosteloos en vrij toegankelijk en zijn dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van 27 april 2017 en 25 december 2017.

Contacteer ons