Meer resultaten voor artotheek rotterdam

artotheek rotterdam
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Galerie Atelier Herenplaats Kunstuitleen.
De artotheek van Galerie Atelier Herenplaats is in Rotterdam en omgeving de enige kunstuitleen met uitsluitend Outsider Art. Met onze artotheek willen wij onze kunst laten circuleren in zoveel mogelijk huishoudens, instellingen en kantoren. En met het lage tarief is onze kunst voor iedereen toegankelijk.
Openingstijden Kunstuitleen Rotterdam Nieuwe Binnenweg 75 in Rotterdam.
De vestiging van Stichting Centrum Beeldende Kunst die het meest in de buurt ligt van de aan de Nieuwe Binnenweg 75 is de Stichting Centrum Beeldende Kunst aan de Nieuwe Binnenweg 75. Meer kunst in Rotterdam Bedrijven in de buurt van Kunstuitleen Rotterdam Nieuwe Binnenweg 75 in Rotterdam.
Kunstuitleen Rotterdam Kunst.nl.
Een niet zo grote maar wel heel bijzondere klant is zorglocatie Simeon en Anna in Rotterdam. Nadat de bewoners hadden aangegeven dat ze meer activiteiten wilden ontplooien, heeft Simeon en Anna BAS ingeschakeld om twee maal per jaar een kunstcollectie te leveren.
Kunstuitleen Rotterdam 47 foto's' Kunstgalerijen Goudsesingel 268, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Het CBK Centrum Beeldende Kunst is sinds enige tijd uit dit pand en heeft nu op een andere locatie in de stad hun kantoor dus tegenwoordig is er alleen nog de Kunstuitleen op deze spot en heet het ook niet meer CBK maar Kunstuitleen Rotterdam.
Uitleencollectie Kunstuitleen Rotterdam Thuis en op het werk.
Over Kunstuitleen Rotterdam. Er zijn momenteel ruim 10.000 kunstwerken te huur en te koop. Dit is één van de meest uitgebreide en gevarieerde uitleencollecties van het land. Je kunt grote en kleine olieverfschilderijen lenen, tekeningen, aquarellen, gouaches, fotos en grafiek.
Kunst in huis Kunstuitleen Rotterdam Thuis en op het werk.
Stuur een e-mail naar info@kunstuitleenrotterdam.nl onder vermelding van je volledige naam en klantnummer, waarin je aangeeft vanaf wanneer je jouw lidmaatschap wilt opzeggen. We hanteren een opzegtermijn van een maand. Een brief sturen kan ook: Goudsesingel 268, 3011 KG Rotterdam.
Kunstuitleen Rotterdam Thuis en op het werk.
Reizen is een belangrijk thema in het werk van Marjoke Schulten. Dit bericht werd geplaatst in Actueel op 23 juli 2018 door Danielle Huisman. Samenwerking met YEDS voor verhuur kunst aan bedrijven. Kunstuitleen Rotterdam gaat een samenwerking aan met YEDS, dat kunst koppelt aan.

Contacteer ons