Meer resultaten voor gorinchem kerk

gorinchem kerk
Achter de Kerk in Gorinchem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Zoek een restaurant. Restaurant in Gorinchem /. Achter de Kerk in Gorinchem. Achter de Kerk. Achter de Kerk 3 4201 EG Gorinchem Nederland Kaart.
Grote Kerk Gorinchem Wikipedia.
Grote Kerk, Rijksmonument 381885. De Grote kerk van Gorinchem staat op de Groenmarkt in het oude centrum van Gorinchem. De Grote Kerk is tegen de Grote Toren aangebouwd die in de volksmond Sint-Janstoren wordt genoemd. De kerk is in gebruik door de PKN door de Protestantse Wijkgemeente Grote Kerk.
Zaterdagmarkt Achter de Kerk in Gorinchem.
Gorinchem chevron_right Za Achter de Kerk. Achter de Kerk. Nu gesloten: Za 900: 1700: uur. Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Achter de Kerk van Gorinchem. Het aanbod is divers en verdeeld over het Achter de Kerk van Gorinchem.
Grote kerk PKN Gorinchem.
Gift in geld. Privacy beleid Protestantse Gemeente Gorinchem. De protestante wijkgemeente Grote kerk voor Gereformeerd belijden staat voor een gemeenschap van christenen die in hun geloof eigentijds proberen voort te bouwen op een rijke traditie in de lijn van de Reformatie.
Mazzeltov-concert op 29 mei in Gorinchem Christenen voor Israël.
Locatie en parkeren. Dit Mazzeltov-concert vindt plaats in de Grote Kerk aan de Groenmarkt 7 in Gorinchem. Parkeren kan op het terrein van de kerk en in parkeergarage Kazerneplein aan de Pompstraat. Foto: Protestantse Gemeente Gorinchem. Tijdens deze avond is er veel koor en samenzang met prachtige liederen over Israël.
VEG Sion Welkom bij Gemeente Sion Gorinchem.
We snappen dat het lastig is een kerk te leren kennen via een website, daarom willen we je van harte uitnodigen om eens langs te komen. Onze volgende ontmoeting is de samenkomst op zondag 30 juli om 1030. Vol Evangelie Gemeente Sion is een evangelische kerk in Gorinchem.
Home.
Welkom op de website van de orgel en concertcommissie van de Grote Kerk te Gorinchem. U vindt op deze site informatie over aankomende concerten en achtergrondinformatie over het monumentale Batz Witte orgel. In de komende periode wordt deze website aangevuld met concertinformatie.
Concert in de Grote Kerk Gorinchem Het Urker Mannenkoor Hallelujah.
Selecteer een pagina. Grote Kerk te Gorinchem Groenmarkt 7, 4201 EE Gorinchem. 19 jan 1930: Concert in de Grote Kerk Gorinchem 1930: Grote Kerk te Gorinchem, Groenmarkt 7, 4201 EE Gorinchem. EKC 06 54 67 41 95 info@koorconcerten.nl. Grote Kerk te Gorinchem.

Contacteer ons