Meer resultaten voor gorinchem kerk

gorinchem kerk
Open Pastoraat Kerk voor eigentijds geloven in Gorinchem.
Lid of gastlid worden. Het Open Pastoraat is een regionale kerk voor eigentijds geloven in Gorinchem. Het biedt een geestelijk onderdak aan mensen die op een open, ondogmatische en ruimdenkende manier in het leven, in de kerk en in de maatschappij willen staan.
Gorinchem, Groenmarkt 7 Grote Kerk Reliwiki.
GORINCHEM, 18 Dec. Heden morgen is de bouwvallige en uit dien hoofde sedert eenigen tijd buiten gebruik gestelde Hervormde kerk binnen deze stad, nadat alvorens het fraaije en welluidende orgel, benevens de banken en stoelen, daaruit waren weggenomen, in het openbaar aan den meestbiedende op afbraak verkocht en voor eene som van zes duizend een honderd en tien guldens toegewezen aan Frans Meert, mr.
Kerstnachtdienst Grote Kerk Gorinchem Gorinchem.
Home Eventkalender Concert Kerstnachtdienst Grote Kerk Gorinchem. Kerstnachtdienst Grote Kerk Gorinchem. Op zondag 24 december aanstaande zal om 21.30 uur de jaarlijkse Kerstnachtdienst van de Protestantse Gemeente Gorinchem weer plaatsvinden in de Grote Kerk aan de Groenmarkt te Gorinchem. Het thema van deze dienst is dit jaar Heen en terug.
Grote Kerk Gorinchem Wikipedia.
Grote Kerk, Rijksmonument 381885. De Grote kerk van Gorinchem staat op de Groenmarkt in het oude centrum van Gorinchem. De Grote Kerk is tegen de Grote Toren aangebouwd die in de volksmond Sint-Janstoren wordt genoemd. De kerk is in gebruik door de PKN door de Protestantse Wijkgemeente Grote Kerk.
Wijkgemeente Grote Kerk Gorinchem Wijkgemeente Grote Kerk.
Wijkgemeente Grote Kerk is een van de vier gemeenten binnen de Protestantse Gemeente Gorinchem. Onze wijkgemeente staat voor een gemeenschap van christenen die in hun geloof eigentijds proberen voort te bouwen op een rijke traditie in de lijn van de Reformatie.
Welkom PKN Gorinchem.
Alles over Kerkbalans vindt u hier. De Protestantse Gemeente Gorinchem is op 1 juli 2013 ontstaan door een fusie tussen de Hervormde Gemeente in Gorinchem, de Gereformeerde Kerk van Gorinchem en de Hervormde Gemeente van Dalem. Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland.
Viering 500 jaar toren Grote Kerk Gorinchem Kerk religie RD.nl.
Foppen, predikant van de protestantse gemeente Gorinchem, wijkgemeente Grote Kerk. Als de weersomstandigheden het toelaten, vindt deze viering buiten plaats en anders in de kerk. De viering bestaat uit beiaardmuziek, een korte hagenpreek en een gebed voor de stad, aldus ds.
Christengemeente Gorinchem Home.
Welkom op de website van Christengemeente Gorinchem. Graag informeren wij u hier over de meest uiteenlopende aspecten van onze gemeente. Wat wij geloven, de oorsprong daarvan, hoe wij georganiseerd zijn en hoe iedereen aan bod komt. Dit alles is ondersteunend aan onze visie, namelijk.: Wij willen in Gorinchem een gemeente zijn.

Contacteer ons