Meer resultaten voor gorinchem kerk

gorinchem kerk
Wijkgemeente Grote Kerk Gorinchem Wijkgemeente Grote Kerk.
Wijkgemeente Grote Kerk is een van de vier gemeenten binnen de Protestantse Gemeente Gorinchem. Onze wijkgemeente staat voor een gemeenschap van christenen die in hun geloof eigentijds proberen voort te bouwen op een rijke traditie in de lijn van de Reformatie.
CGK Gorinchem. Christelijke Gereformeerde Kerk Gorinchem Immanuëlkerk.
Christelijke Gereformeerde Kerk Gorinchem. Over de Christelijke Gereformeerde Immanuël kerk. Welkom bij onze gemee nte. Wij vinden het fijn u te ontmoeten op deze internet paginas van de Christelijke Gereformeerde Kerk Immanuël te Gorinchem. Wie u bent weten wij niet, maar wie wij zijn willen we u graag vertellen.
Kerkdienst via internet Wijkgemeente Grote Kerk.
App voor tablet of smartphone. sIKN heeft een app ontwikkeld waarmee u de kerk en dienst van uw keuze kunt beluisteren of bekijken. Protestantse Gemeente Gorinchem Wijkgemeente Grote Kerk voor gereformeerd belijden realisatie WebProfit. Geef uw zoekopdracht en druk op enter."
Grote Kerk Gorinchem Wikipedia.
Grote Kerk, Rijksmonument 381885. De Grote kerk van Gorinchem staat op de Groenmarkt in het oude centrum van Gorinchem. De Grote Kerk is tegen de Grote Toren aangebouwd die in de volksmond Sint-Janstoren wordt genoemd. De kerk is in gebruik door de PKN door de Protestantse Wijkgemeente Grote Kerk.
Homepage De ontmoetingskerk.
Onze Gemeente heeft in deze jaren haar weg weten te vinden en staat bekend om haar veelkleurigheid en open structuur. We proberen Jezus te volgen in deze moderne tijd en ondernemen veel initiatieven. Wie zijn wij? Wat doen wij? Wil je contact? 4205 PH Gorinchem.
GKv Gorinchem De Zuil.
The Passion sinds 2011 wordt op TV jaarlijks door meer dan 3 miljoen mensen bekeken, waarvan een groot deel zich geen christen noemt. The Passion brengt op. Pagina 1 van 14 1 2 3 4 5 10 Minst recente. Gereformeerde kerk vrijgemaakt Gorinchem.
Welkom PKN Gorinchem.
De Protestantse Gemeente Gorinchem is op 1 juli 2013 ontstaan door een fusie tussen de Hervormde Gemeente in Gorinchem, de Gereformeerde Kerk van Gorinchem en de Hervormde Gemeente van Dalem. Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. De Protestantse Gemeente Gorinchem is een pluriforme gemeente.
Home Grote kerk Gorinchem.

Contacteer ons