Resultaten voor stad gorinchem

stad gorinchem
Stad Gorinchem Startpagina Facebook.
Joost van der Geest wilde vroeger burgemeester worden. Nu is hij op zijn 27e wethouder in Gorinchem. Wethouder in eigen stad, heel mooi. GORINCHEM Gorinchem kent vier nieuwe wethouders: Dick van Zanten Stadsbelang, Ro van Doesburg Democraten Gorinchem, Eelke Kraaijeveld PvdA en Joost van der Geest CDA.
De Stad Gorinchem Nieuws uit de regio Gorinchem.
Facebook Stad Gorinchem. Twitter De Stad Gorinchem. Mail Stad Gorinchem. Deel je nieuws. Het terras in de achtertuin, met zwembad. Arie en Dikkie van den Heuvel. De tuin aan de voorkant van het huis. We vertrekken met pijn in het hart.
Visie van de stad Gorinchem Aan de slag met de Omgevingswet.
Gorinchem heeft een nieuwe visie op de toekomst nodig. De binnenstad staat onder druk en de gemeente moet iets met ontwikkelingen zoals vergrijzing en klimaatverandering. Het adviesbureau BMC begeleidde. Maar: een visie van de stad, die maak je toch samen met de stad?
Gezicht op de stad Gorinchem, Nicolaes Weydtmans, 1600 Rijksmuseum.
Gezicht op de stad Gorinchem. Op de voorgrond de Merwede met verschillende schepen. Linksboven zit een engel op de wolken met een pijlenbundel en een oranjetak onder de arm en een vogel op de hand. Midden links het wapen van prins Maurits, midden rechts het wapen van Holland en rechts het stadswapen van Gorinchem.
Adverteren in De Stad Gorinchem BDUmedia.
Prijzen zijn per plaatsing, exclusief BTW en op basis van zwart-wit. Verschijnt wekelijks huis aan huis op dinsdag in Gorinchem, Werkendam, Sleeuwijk, Arkel, Woudrichem, Oudendijk, Vuren, Dalem, Herwijnen, Schelluinen en Spijk. Geen krant ontvangen? Bekijk hier de afgiftepunten van De Stad Gorinchem.
Visie van de Stad GO2032 Inwoners Gemeente Gorinchem.
GO2032 is het visietraject van de stad voor de stad. In 2032 heeft Gorinchem 650 jaar stadsrechten. Samen met u bepalen we wat voor stad we dan willen zijn en wat er moet gebeuren om van Gorinchem een nog betere plek te maken om te wonen, werken en recreƫren.

Contacteer ons