Op zoek naar evenementen gorinchem?

evenementen gorinchem
Stichting Het Bouwblokje Bouwblokjes Evenementenhal Gorinchem.
Inschrijven Exposant, Verkoper of Vrijwilliger. Wil jij op 27 28 mei 2017 als exposant, verkoper of vrijwilliger deelnemen aan het evenement Bouwblokjes Gorinchem 2017. Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier wat je hier onder kan downloaden. Het inschrijfformulier moet je openen en invullen met Adobe Reader. Heeft je geen Adobe Reader dan kunt je deze gratis downloaden op http//get.adobe.com/reader/.: Je moet het formulier invullen en opslaan op je computer daarna verstuur je het als bijlage per email naar bouwblokjes@evenementenhal.nl. Het formulier moet voor 8 mei 2017 bij ons binnen zijn. Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving. Natuurlijk zoals je van ons gewent bent is er voor elke deelnemer weer een leuk presentje. De maatvoering voor expositieruimte op pallets standplaat kan je via deze link bekijken Maatvoering. Over Het Bouwblokje. Stichting Het Bouwblokje is op 14 juni 2013 opgericht en kwam voort uit vereniging t Bouwblokje die opgericht was op 24 april 2002. De stichting maakt een ware groeispurt door en telt inmiddels 371 donateurs. Het organiseren van evenementen waar AFOLS bij elkaar komen is het hoofddoel.
RetailNews.nl.
OpOp Voordeelshop is, na Intertoys en Coolcat, de derde grote Nederlandse retailer die in amper een maand tijd over de kop is gegaan. Verrassend, want de discountketen leek flink in opmars en groeide in rap tempo uit tot 130 winkels.
RD.nl.
Aanzien religieus Europa verandert sterk. Kerken, moskeeën, tempels, synagoges in Europa nemen een andere plaats in dan enkele tientallen jaren terug. Foto: synagoge in het Duitse Mainz. beeld EPA, Frederik von Erichsen. Dwalen door rijke geschiedenis Nieuwe Kerk Amsterdam. Boek De Nieuwe Kerk Amsterdam.
Reisplanner Reisinformatie NS.
NS-Wandeling De Vuursche. Aanbiedingen in de Spoordeelwinkel. Voordelig naar evenementen. Terug naar hoofdmenu Sluit submenu. alles over Zakelijk. Traject Vrij abonnement. Trein Vrij abonnement. OV Vrij abonnement. Van deur tot deur. OV-fiets voor zakelijk gebruik. Parkeren met uw NS-Business Card.
Wat is er te doen in de gemeente Gorinchem? Volledig evenementen overzicht.
Ben je op zoek naar een leuke activiteit in de middag of avond? Hier vind je een beknopt overzicht van de laatste evenementen en activiteiten in de gemeente Gorinchem zodat je meer uit je dag haalt. Dicht bij jou in de buurt.
Business events Network Business Events, organisator van ondernemer van het jaar evenementen.
Na een lange periode van voorbereiding vond maandag 27 november de derde editie van het Business Event gemeente Gorinchem plaats. Tijdens dit netwerkevenement hebben hoofdsponsor Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, Official Partners Visser Visser, Tredion en gemeente Gorinchem, Businesspartners en commissieleden podium gegeven aan 12 bedrijven die genomineerd waren voor de titel Ondernemer/Onderneming van het jaar.
Urban Rebels 22 december 2018, Evenementenhal Gorinchem, Gorinchem evenement.
Na een onvergetelijke eerste editie in Gorinchem komt Urban Rebels terug op zaterdag 22 december met opnieuw een waanzinnig dikke line-up! Scoor NU nog de speciale Actie Tickets voor slechts 1495, www.urban-rebels.nl. Na een onvergetelijke eerste editie in Gorinchem komt Urban Rebels terug op zaterdag 22 december met opnieuw een waanzinnig dikke line-up!
Intratuin.
Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.

Contacteer ons