Op zoek naar activiteiten gorinchem?

activiteiten gorinchem
Natuurcentrum Just another WordPress site.
Je vindt ons op het mooiste eiland van Gorinchem! In een oase van groen en rust, midden in een woonwijk en stadspark, naast het Beatrix ziekenhuis en verpleeghuis Het Gasthuis, op loopafstand van winkelcentrum Piazza en station Gorinchem en vlakbij de A15 / A27.

op 25-12-2018 open. op 26-12-2018 open. op 27-12-2018 open. op 28-12-2018 open. op 29-12-2018 open. op 30-12-2018 open. op 31-12-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Goede psycholoog in Gorinchem INDIGO.
Cursussen/activiteiten Gorinchem en omgeving. Verpleegkundig Specialist GGZ. Lees verder Nienke te Grotenhuis. Lees verder Charis Groothuis. Verpleegkundig Specialist GGZ. Lees verder Esther Polet. Lees verder Roeland van der Zouwen. Lees verder Cindy de Graag. Lees verder Anne van Bragt. Lees verder Elske Voorwinden. Indigo biedt psychische hulp wanneer u last heeft van psychische klachten, bijvoorbeeld.: trauma / PTSS. persoonlijkheidsproblemen borderline e.d. geheugenproblemen dementie e.d. De hulpverlener kan tijdens de behandelingen verschillende middelen inzetten, bijvoorbeeld.: gesprek met psychiater. educatie over psychische klachten. Voor huisartsen, gemeenten, scholen en werkgevers biedt Indigo onder andere.: preventie cursussen en activiteiten.
Jongerencentra The Mall Gorinchem.
Willem de Vries Robbéweg 100. 4206 AN Gorinchem. Dokter Hiemstralaan 77. 4205 KK Gorinchem. Over The Mall. Over ons werk. 4201 AB Gorinchem. 0183 665 506. Dit is de website van The Mall Gorinchem. Type and Press enter to Search.
Gorinchem Wikikids.
de Waaleopenbaar De Poorter openbaar. In de zomer zijn er leuke activiteiten zoals de Zomerfeesten en je kan dan lekker naar de kleine strandjes aan de haven. In de februari maand is natuurlijk het carnaval. In Gorinchem wordt hier niet zo erg veel aandacht aan besteed als aan het carnaval in bijvoorbeeld Limburg.
Zomerprogramma 2018: gevarieerd activiteitenaanbod voor alle Gorcumse jeugd De Stad Gorinchem.
Gorinchem Beweegt van gemeente Gorinchem is als verbinder van deze partijen trots op de unieke samenwerking. Bij deze bedankt Gorinchem Beweegt de organisaties en hun vrijwilligers bij voorbaat al voor hun inzet, enthousiasme en onderlinge samenwerking. Op www.gorinchembeweegt.nl is meer informatie te vinden over het Zomerprogramma. Zomerpaspoort Gorinchem Beweegt. Gezocht: activiteiten en vrijwilligers voor zomerprogramma 2016.
Koningsdag Gorcum MooiGorinchem.nl.
Op de overgebleven ruimte op het plein komen tal van sport en spelactiviteiten voor de jeugd. Dit wordt verzorgd door Gorinchem Beweegt en lokale sportverenigingen. De activiteiten duren van 10.00 tot rond 16.00 uur. Ondernemers kunnen een foodtruckplaats reserveren. De afgelopen jaren heeft het weer niet meegezeten.
personeelsuitje activiteiten Gorinchem Carpe Diem Evenementenbedrijf.
personeelsuitje activiteiten Gorinchem. personeelsuitje activiteiten Gorinchem. Nieuwste personeelsuitje in Gorinchem met activiteiten? Ontdek onze originele personeelsuitjes met activiteiten en verras uw collegas met een passend dagprogramma. Vanaf 20 personen kunt u kiezen uit 10 sfeervolle locaties in Nijmegen, vanaf 50 personen keuze uit 100 locaties door heel Nederland.

Contacteer ons