Zoeken naar evenementenhal gorinchem oud en nieuw

evenementenhal gorinchem oud en nieuw
New Years Eve Evenementenhal Gorinchem Gorinchem 31-12-2015.
La Fuente Vato Gonzalez Billy the Kit. Een enorme hal, een fantastische line-up, groots mogelijke lichtshow en een overdosis aan special effects! Early birds al vanaf 19, Dit is HET New Years Eve Event in centraal NL early birds verkrijgbaar vanaf Maandag 12 oktober Early Birds verkrijgbaar tot 1 Dec max 1000 na de eerste 1000 en/of na 1 Dec is de ticket-prijs 2450, Na kerst 3350.,
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Busreis New Years Eve 2018 Concertvervoer.com.
Bestel dan hieronder jouw bustickets! Regionale bus: 0330: uur en 0600: uur. Om een schatting te maken van het aantal bussen per tijd voor de terugreis horen we graag naar welke tijd jullie voorkeur uit gaat. Uiteraard ben je hier niet aan gebonden; je kunt dit aangeven bij opmerking. Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe busreizen naar dit, of een soortgelijk, evenement? Vul dan vrijblijvend hieronder je gegevens in. Blijf op de hoogte. Evenementenhal Gorinchem Gorinchem website.
New Years Eve 2017 Evenementenhal Gorinchem Gorinchem 31-12-2016.
New Years Eve 2017, Evenementenhal Gorinchem. Gepubliceerd: 7 september 2016. Na een fantastische eerste editie van NYE in de Evenementenhal volgt uiteraard een 2e editie: Bigger Better. Dit jaar zal het event plaats vinden in de grote zaal van de Evenementenhal. We kunnen dus een groter podium bouwen voor een verbluffende show. Met dit jaar veel meer en mooiere special effects.
Evenementenhal Gorinchem Gorinchem Facebook.
Met een nieuwe naam, nieuw logo en een vernieuwd exposantenveld. Kampeer Outdoor focust zich niet alleen op campers en kamperen, maar betrekt ook outdoor bij het event. Denk aan: backpacking en hiking. Het vernieuwde event is op 9, 10 en 11 februari te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem.
New Years Eve Gorinchem 01 januari 2018 Evenementkalender.nl.
Evenementkalender.nl is GEEN verkoopkanaal voor toegangskaarten voor de vermelde evenementen. U ontvangt in uw mailbox een bevestiging van de aanmelding. Open deze email en klik op de activeringslink om uw aanmelding te voltooien. Auto's' en Motoren. 4 en 5 mei. Oud en Nieuw.
Agenda gorinchem.
Contact / Adverteren. Vorige versie DJGuide. Klik hier voor evenementen uit het verleden Agenda gorinchem. Uitgaan op vrijdag 1 juni 2018 in Gorinchem. 258 Summer Start Dance 2018 2100.: Groenmarkt, Gorinchem NL. Uitgaan op zaterdag 2 juni 2018 in Gorinchem.
Gemaskerd oudnieuw in de Evenementenhal De Stad Gorinchem.
Het gemaskerde thema is niet verplicht, maar de best geklede man en vrouw maken wel kans op reischeques ter waarde van 150 euro. Het feest is toegankelijk voor feestgangers ouder dan zestien jaar en duurt van 00.30 tot 06.00 uur. Tickets voor early birds kosten 19 euro, daarna 24 euro. Er rijden tevens weer bussen vanuit de wijde regio. De line-up voor het feest wordt woensdag 1 november bekendgemaakt. Voor meer informatie: zie de Faceboopagina New Years Eve 2018, The Masquerade Edition. BC de Vesting: Het jaar raakt op z'n' eind. Het nieuwe jaar in met gemaskerd spektakel. Tweede editie Hardbeat. Regio maakt zich op voor knalfeest. Keep them Rolling Militariabeurs op zondag 26 maart in de Evenementenhal. Brand in woning aan de Visserslaan. Brand in woning aan de Visserslaan. Voetganger gewond bij ongeval in Gorinchem. Democraten Gorinchem op lijst 11 presenteert programma. Lekker lachen bij klucht Uit Vriendschap. speelt Familie van Maria Goos. Volop tennis voor jeugdspelers door nieuw concept bij GTC Overwaard.

Contacteer ons