Meer resultaten voor artotheek heerhugowaard

artotheek heerhugowaard
Heerhugowaard Centraal Stationswegkerk nieuw onderkomen voor Artotheek.
De Artotheek heeft nu nog een ruimte in het gemeentehuis van Heerhugowaard, maar de gemeente wil die ruimte nu verhuren tegen commerciƫle prijzen. De gemeente had liever gezien dat de Artotheek ergens in de buurt van het gemeentehuis en theater Cool zou komen, maar dit bleek niet haalbaar omdat de Artotheek geen commerciƫle prijs kan betalen.
Artotheek Heerhugowaard YouTube.
Nee, bedankt 1 mnd kosteloos. Afmelden bij Artotheek Heerhugowaard? Abonneren Geabonneerd Afmelden 1. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?
Expositie Bas D. Vlasblom in Artotheek Rodi.
Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en zich te laten inspireren door deze kunstenaar. De Artotheek is te vinden aan de Parelhof 1b in Heerhugowaard in het gemeentehuis. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.artotheekheerhugowaard.nl.
Artotheek Heerhugowaard in Heerhugowaard De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Kunstuitleen in Heerhugowaard. Eigenaar van dit bedrijf. Artotheek Heerhugowaard in Heerhugowaard. Parelhof 1/B, 1703EZ, Heerhugowaard. Beoordeel dit bedrijf. 072-5764890 Toon nummer. Website Plan route KvK-gegevens. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens.
Kunstuitleen in Heerhugowaard kunst kunstverhuur.
Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Heerhugowaard en omgeving. De Heerhugowaardse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.
Kunstuitleen voor particulieren en bedrijven Kunstkerk Heerhugowaard, Kunstuitleen voor particulieren en bedrijven.
Neem een kijkje in onze collectie en verwen uzelf met een prachtig kunstwerk boven de bank of. Bekijk hier welke expositie er de komende periode in de Kunstkerk gehouden worden. Workshops, Cursussen en Lezingen. In de Kunstkerk worden workshops, lezingen en cursussen gegeven.
Kunstuitleen Alkmaar.
17 februari t/m 17 maart 2019. Nieuwe panelen Hans Wap. ironisch en grappig. Nieuw werk Jan Hollenberg. schoonheid Noord-hollands landschap. Nieuwe schilderijen van Ton van Kesteren. de essentie is abstract. nieuwe schilderijen van Arjan Brentjes. Nieuw werk van Leoniek Bontje.
Nieuwe locatie voor Artotheek Rodi.
De Stationskerk is de nieuwe, opvallende locatie van de Artotheek Heerhugowaard. HEERHUGOWAARD Ruim een jaar geleden kreeg de Artotheek te horen dat de huidige ruimte in het gemeentehuis vanaf 2016 niet meer beschikbaar is. Een jaar waarin veel energie is gestoken in het zoeken van een geschikt nieuw onderkomen voor de kunstuitleen, de Art Shop en de vele andere activiteiten van Artotheek Heerhugowaard.

Contacteer ons