Meer resultaten voor gorinchem activiteiten 2015

gorinchem activiteiten 2015
Gorcums Winterfestijn met Seventies activiteiten Gorinchem.
Programma met Seventies activiteiten. Tijdens het Winterfestijn is de ijsbaan elke dag open van 10-22 uur afwijkend op feestdagen. Maar er is nog veel meer te doen. Op en rond de ijsbaan wordt van alles georganiseerd. Wat dacht je van een foute Seventies disco met dj Camille de Valk of Dating on Ice met Tommy Netten? Voor de kids zijn er speciale kinderdisco's' en er zijn optredens, schaatsclinics, een kerstmarkt en nog veel meer. Natuurlijk kun je ook voor een heerlijk warm drankje terecht op de ijsbaan en gewoon genieten. Alle informatie en het complete programma vind je op de website van het Gorcums Winterfestijn. Laatste Events artikelen. Evenementen in 2018: Save the date! Het allermooiste feest om het jaar mee te beginnen! Je ziet alleen maar blije gezichten. Winterse gezelligheid op de Varkenmarkt. Van der Donk winnaar Business Event. Riveer on tour. Plaats je event. Jouw evenement ook op Mooi Gorinchem?
Top 10 activiteiten in de buurt van station Gorinchem.
Inloggen Lid worden. Beste activiteiten in de buurt van station Gorinchem. Wat te doen in Gorinchem. Activiteiten in de omgeving van station Gorinchem. Wat te doen in de buurt van station Gorinchem. 2 van 5 dingen om te doen in Schoonhoven.
VVV Zuid-Holland Zuid.
Cultuursnuiven in de Vestingdriehoek. Dagje Gorinchem incl. Happen en Trappen in de Vestingdriehoek. Ridderverhalen en zoete koek. Zoek het goud van Magister Ambrosius. Kijk op www.vvvgorinchem.nl bij Zien Doen voor alle informatie en prijzen! Grote Markt 17. 4201 EB Gorinchem.
Activiteiten in Gorinchem Goud en zilver Gorinchem.
3rd of november 2015 geplaatst door Goud en zilver. Activiteiten in Gorinchem. Tijdens uw verblijf in ons hotel in Gorinchem zijn er tal van activiteiten die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo biedt het centrum de gelegenheid om lekker te eten in diverse restaurants of lekker te ontspannen op één van de diverse terrassen.
Nieuws/Activiteiten Evenementenhal Gorinchem.
De organisatie van de activiteiten en workshops wordt verzorgd door Christenen voor Israël. Kijk hier voor meer informatie. Outline Travel is tijdens Familiedagen Gorinchem op zoek naar echte waaghalzen! Klim jij naar 9 meter hoogte? Of wil je liever pijl en boogschieten? Kom dan naar de stand van Outline Travel en ga samen met de instructeurs deze uitdaging aan! Bouw mee aan een Nepalese kerk op de Familiedagen. Door de aardbeving in Nepal op 25 april 2015 en de hevige naschokken in de periode daarna, vielen meer dan 8000 dodelijke slachtoffers en veel gewonden.
KOEL Gorinchem Vesting Gorinchem.
Open monumentendag 2015. Werkgroep Vesting Gorinchem bezoekt Poterne 10-05-2015. Activiteiten en Sponsoring. Expositie garnizoen Gorinchem in de Bibliotheek. KOEL sponsoring verslag. Dit cultuur historisch evenement werd door de Werkgroep Vesting Gorinchem van de Historische Vereniging Oud-Gorcum georganiseerd op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017.
Activiteiten 2015 Unitas Business Club.
Suggesties voor nieuwe activiteiten in 2015 zijn van harte welkom. Problemen met inloggen? Op deze pagina staat stap voor stap beschreven wat te doen wanneer je het wachtwoord kwijt bent. Voetbal in Engeland! 2 maart 2018 4 maart 2018. Heerenavond UBC met Michael van Praag. 30 mei 2018. Nieuw bij de UBC. Gezellig nieuwjaarsreceptie bij Unitas. KokenaandeMarkt van Marcel Verdaasdonk in Geertruidenberg. Voetbal in Engeland! Heeft u nieuws uit het bedrijfsleven te melden? Stuur dan een berichtje naar nieuws@ubcgorinchem.nl. GVV Unitas Gorinchem.
Veel activiteiten Week tegen Eenzaamheid in Gorinchem Samen tegen eenzaamheid.
Home Nieuws Veel activiteiten Week tegen Eenzaamheid in Gorinchem. Veel activiteiten Week tegen Eenzaamheid in Gorinchem. woensdag 23 september 2015. Van de ontmoetingsmiddag voor 70-plussers tot de kennislink in het jongerencentrum waar jongeren een maatje kunnen vinden. In Gorinchem zijn er veel activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid.

Contacteer ons