Meer resultaten voor gorinchem theater

gorinchem theater
Theater Gorinchem Theaters en voorstellingen in Gorinchem.
De Vijfzinnen Haarstraat 64. 4201 JD Gorinchem. Theater Peeriscoop Boerenstraat 11B. 4201 GA Gorinchem. Voorstellingen in Gorinchem. Koning van de Dieren ZA 15.09.2018 / Theater t Pand / 20.30 uur / 1000, Cabaretier Martijn Koning wijdt zijn nieuwe show volledig aan dieren.
Theater t Pand Gorinchem.
Dinsdagavond is het Filmhuis in Theater t Pand. Golden oldies, vrij recente aanwinsten en volkomen onbekend filmmateriaal. Voor slechts 7 inclusief een consumptie ben je een hele avond uit! Kijk voor het actuele programma op de website. Geen data beschikbaar. 4201 XD Gorinchem.
Programma Schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem.
Oktober November December Januari Februari Maart April Mei Juni. Countryville Country Festival Muziekfestival. Frank Blueka Tom Waits meets Neil Young Muziek Concert. Piano man Band A Tribute to Billy Joel Elton John Muziek Concert. The Fureys Jubileum Tour Muziek Concert.
Theater Gorinchem.
Home Eventkalender Theater. Verken de Vestingdriehoek. Verbonden door water. Beleef de vesting. Ontdek de geheimen! Geniet in het historisch hart van Gorcum. Gezellige terrassen, restaurants hippe koffietentjes. Huis van Inspiratie. Er zijn geen evenementen op dit moment. Plaats je event. Jouw evenement ook op Mooi Gorinchem?
Peeriscoop: Home.
Zondag 14 januari ging de nieuwste productie van Ida Van Dril en Michiel Schreuders, de" Rattenvanger" in première in theater de Meerse in Hoofddorp. Niet alleen de kinderen waren zeer enthousiast, ook de recensenten schreven lovend.: 4 sterren van de theaterkrant.: 4 sterren van het theaterparadijs.: Musicalsites.nl schreef: De Rattenvanger; een bijzonder verhaal in bijzondere vorm. Wij wensen u een voorspoedig en gezond 2018. Kijk voor alle voorstellingen in 2018 in het programmaoverzicht. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u zich dan hieronder aan! Ik ga akkoord dat bovenstaande gegevens opgeslagen worden zolang ik lid ben van de nieuwsbrief. Ik kan me altijd afmelden. Boerenstraat 11 B. 4201 GA Gorinchem.
Theater t Pand Gorinchem.
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchem donderdag 19 juli 2018. Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchem donderdag 19 juli 2018. vrijdag 14 september 2018. Arie en Silvester. Aanvang: 2030u: Prijs: 1000., De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest.
Folkfestival in theater Vijfzinnen De Stad Gorinchem.
27-06-2018, 1917: Van de redactie. GORINCHEM Aan het woord zijn Roxanne en Danny Biesheuvel, organisators en programmeurs van het Folkfestival, dat plaatsvindt op vrijdag 29 juni in theater de Vijfzinnen. Folkmuziek, is eeuwenoud en is de muziek van de Schotse en Ierse arbeiders.
theater gorinchem.
26-09-2017, 0759: Van de redactie. GORINCHEM In theater t Pand staat Debby petter vrijdag 29 september op de planken met haar voorstelling Speelt in mijn hoofd. Theater Gorinchem Theaters en voorstellingen in Gorinchem. Theater Peeriscoop Boerenstraat 11B. 4201 GA Gorinchem.

Contacteer ons