Zoeken naar gorinchem theater

gorinchem theater
Theater t Pand Gorinchem.
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchem donderdag 15 februari 2018. Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchem donderdag 15 februari 2018. vrijdag 16 februari 2018. Aanvang: 2030u: Prijs: 950., Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat.
theaterhuisgorinchem plezier in theater.
Theaterlessen in Gorinchem! Theater is leuk en spannend, het is durven en uitproberen, lef hebben, hard werken en heel veel lol maken. Theater is teamsport waar je voor gaat. Theater is enthousiasme, inzet en aanwezigheid. Soms groots en meeslepend, soms klein en integer.
Theater Gorinchem Theaters en voorstellingen in Gorinchem.
Theater Peeriscoop Boerenstraat 11B. 4201 GA Gorinchem. Voorstellingen in Gorinchem. Gareth Live DO 15.02.2018 / De Vijfzinnen / 20.30 uur / 1250, Gareth The Welsh Tornado Pearson heeft een bijzonder talent voor het combineren van speciale fingerstyletechnieken met explosieve gitaarsolos.
Voorstellingen theater t Pand De Stad Gorinchem.
Facebook Stad Gorinchem. Twitter De Stad Gorinchem. Mail Stad Gorinchem. Deel je nieuws. Voorstellingen theater t Pand. 19-01-2018, 1131: Van de redactie. GORINCHEM Mark van de Veerdonk staat vrijdag 26 januari op de planken van theater t Pand met zijn voorstelling Kaaskleum.
Peeriscoop: Home.
Zondag 14 januari ging de nieuwste productie van Ida Van Dril en Michiel Schreuders, de" Rattenvanger" in première in theater de Meerse in Hoofddorp. Niet alleen de kinderen waren zeer enthousiast, ook de recensenten schreven lovend.: 4 sterren van de theaterkrant.: 4 sterren van het theaterparadijs.: Musicalsites.nl schreef: De Rattenvanger; een bijzonder verhaal in bijzondere vorm. Wij wensen u een voorspoedig en gezond 2018. Kijk voor alle voorstellingen in 2018 in het programmaoverzicht. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u zich dan hieronder aan! Boerenstraat 11 B. 4201 GA Gorinchem.
Theater t Pand Gorinchem.
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchem donderdag 15 februari 2018. Gedurende het theaterseizoen kunt u elke dinsdagavond een bijzondere film zien in Filmhuis Theater t Pand. Golden oldies, vrij recente aanwinsten en daar tussendoor volkomen onbekend filmmateriaal. U betaalt hiervoor slechts 750, inclusief een consumptie.
Voorstellingen theater t Pand De Stad Gorinchem.
Voorstellingen theater t Pand. 16-10-2017, 0810: Van de redactie. GORINCHEM Pieter Verelst, de winnaar van Cameretten 2016, staat vrijdag 20 oktober op de planken van theater t Pand in Gorinchem met zijn voorstelling Mijn broer en ik. De voorstelling begint om 20.30 uur.
Theater t Pand Gorinchem.
Dinsdagavond is het Filmhuis in Theater t Pand. Golden oldies, vrij recente aanwinsten en volkomen onbekend filmmateriaal. Voor slechts 7 inclusief een consumptie ben je een hele avond uit! Kijk voor het actuele programma op de website. Geen data beschikbaar. 4201 XD Gorinchem.

Contacteer ons