Meer resultaten voor theater peeriscoop gorinchem

theater peeriscoop gorinchem
Theater Peeriscoop Gorinchem.
Theater Peeriscoop is een sfeervol middelgroot theater in het centrum van Gorinchem. Theatermaker en vertelkunstenaar Fred Delfgaauw bedacht en realiseerde het theater en de nostalgische inrichting helemaal zelf. Een droom ging in vervulling toen hij de deuren van zijn eigen Theater Peeriscoop in 1998 opende.
Fred Delfgaauw theatermaker: voostelingen, agenda en biografie.
Op 1 september 1998 heeft Fred onder grote belangstelling zijn theater Peeriscoop, een middelgroot theater, gesitueerd in het centrum van Gorinchem, geopend. Herman van Veen en Herman Finkers traden tijdens de opening op, om hulde te brengen aan Delfgaauw's' initiatief.
Peeriscoop: Home.
Lovende recensies voor de voorstelling de" Rattenvanger" van Productiehuis Peeriscoop! Zondag 14 januari ging de nieuwste productie van Ida Van Dril en Michiel Schreuders, de" Rattenvanger" in première in theater de Meerse in Hoofddorp. Niet alleen de kinderen waren zeer enthousiast, ook de recensenten schreven lovend.: 4 sterren van de theaterkrant.: 4 sterren van het theaterparadijs.: Musicalsites.nl schreef: De Rattenvanger; een bijzonder verhaal in bijzondere vorm. Wij wensen u een voorspoedig en gezond 2018. Kijk voor alle voorstellingen in 2018 in het programmaoverzicht. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u zich dan hieronder aan! Boerenstraat 11 B. 4201 GA Gorinchem.
Show image.
Theater Peeriscoop, een juweeltje in Gorinchem Stichting Strand Links.
Dat schrijft Fred Delfgaauw op de site van Theater Peeriscoop in Gorinchem. In het nu bijna afgelopen theaterseizoen zagen we twee prachtige voorstellingen, van Fred Delfgauw De Wachtkamer van de Liefde en van het aanstormend talent Ida van Dril uit de school van Peeriscoop met de jeugdvoorstelling Samoerai.
Theater Peeriscoop Gorinchem Theaters in Nederland.
Boerenstraat 11B, 4201 GA Gorinchem 0183 690 022 Google maps. Theater Peeriscoop Gorinchem. 0 0 beoordelingen. Theater Peeriscoop in Gorinchem is een bijzonder theater. Theatermaker Fred Delfgaauw heeft zelf de bouw en ook de inrichting van het theater gerealiseerd. Fred Delfgaauw realiseerde dit theater niet alleen.
Theater Peeriscoop Gorinchem.
World of LUDIQUE! Theater Peeriscoop / Gorinchem / 16.00 uur / 1250., zondag 11.03.2018 Bestel. Theater Peeriscoop / Gorinchem / 16.00 uur / 1250., dinsdag 13.03.2018 Bestel. Mylou Frencken en Pieter Tiddens. Theater Peeriscoop / Gorinchem / 20.30 uur / 1750.,

Contacteer ons