Zoeken naar gorinchem activiteiten

gorinchem activiteiten
Natuurcentrum Just another WordPress site.
Je vindt ons op het mooiste eiland van Gorinchem! In een oase van groen en rust, midden in een woonwijk en stadspark, naast het Beatrix ziekenhuis en verpleeghuis Het Gasthuis, op loopafstand van winkelcentrum Piazza en station Gorinchem en vlakbij de A15 / A27.
Activiteiten in Gorinchem. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plu
Beoordelingen in Gorinchem. Uitjes in Gorinchem krijgen gemiddeld een 97, uit 6 beoordelingen. Activiteiten in Gorinchem. Getoonde uitjes 1 10 van 423. In plaats of provincie. Workshop naaktmodel schilderen op diverse locaties. Het schilderen van het menselijk lichaam is iets van alle tijden.
ACTIVITEITEN.
Het mooie vestingstadje Gorinchem ligt centraal in Zuid Nederland, direct aan de snelwegen A27 en A15! Voor ontspanning zijn er voldoende mogelijkheden in Gorinchem zelf of in de directe omgeving. Klik op de één van de onderstaande links voor meer informatie!
MooiGorinchem.nl.
Tolerantiepad op de Gorcumse vestingwallen. Wandelen langs 100 ambassadeurs voor tolerantie. Download de App. Download de app. Blijf op de hoogte. Mis nooit meer de leukste evenementen en uitjes in Gorinchem. Schrijf je nu in en ontvang onze maandelijkse uittips! Stichting Gorinchem Citymarketing.
Gorinchems Winterfestijn: Home.
Kijk voor diverse activiteiten bij Agenda. Het échte wintergevoel beleven in Vesting Gorinchem. Net als voorgaande jaren staat de overdekte ijsbaan weer op de Grote Markt rondom de fontein. Je bent van harte welkom van zaterdag 15 december 2018 tot en met 6 januari 2019 om de ijzers onder te binden.
Welzijn ouderen.
Rode Kruis afdeling Gorinchem. Het Rode Kruis werkt op gebieden zoals hulpverlening bij rampen en/of evenementen, welfarewerk, sociaal huisbezoek, begeleiding van mensen naar ziekenhuis enz. Het Rode Kruis afd. Gorinchem organiseert eens in de maand activiteiten aan de Marinus Spronklaan 57 te Gorinchem.
Caribabad Meer dan een sub-tropisch zwemparadijs.
Caribabad is méér dan een tropisch zwemparadijs. Naast onze zwemfaciliteiten besteden we ook veel aandacht aan uiteenlopende sportactiviteiten voor verschillende doelgroepen. Veel van deze activiteiten vinden plaats in ons wedstrijdbad, bijvoorbeeld Zwemlessen of Aquajoggen. Wil je een duik nemen in het wedstrijdbad?
Teambuilding Gorinchem WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod!
Tijdens deze Team Activiteiten Dag wordt dit dunnetjes over gedaan, weliswaar niet met je klasgenootjes, maar met collegasDoor middel van een roulatieschema gaan de teams de strijd met elkaar aan. Teambuilding regio Gorinchem. Van 20 tot 500 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje.

Contacteer ons