Meer resultaten voor gorinchem centrum

gorinchem centrum
Gorinchem Openingstijden en winkels in Gorinchem.
Winkels in Gorinchem. Winkels in Gorinchem kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals Gasthuisstraat, Piazza Center, Arkelstraat, Hoogstraat of Spijksedijk. Nieuwe meubels kun je vinden bij een woonboulevard zoals woonboulevard Spijksepoort. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties in Gorinchem.
Koopzondagen en koopavond Winkelen Bezoekers Gemeente Gorinchem.
Op donderdagavond is het koopavond in Gorinchem. De winkels mogen tot 21.00 uur open zijn. Op koopzondagen en op sommige feestdagen mogen winkels van 12.00 tot 17.00 uur geopend zijn. Let op: niet alle winkeliers doen mee aan een koopzondag.
Koopzondag in Gorinchem Openingstijden.nl.
De koopzondagen van winkels in Gorinchem zie je terug op deze pagina. Zo zie je direct of je op koopzondag in Gorinchem terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.
Een weekend in Gorinchem: de attracties en bezienswaardigheden.
De stad Gorinchem heeft een mooi historisch centrum waar u zeker eens moet rondwandelen. Behalve smalle winkelstraten en veel historische gebouwen uit de tijd dat Gorinchem een militaire bestemming had moet u ook eens langs het riviertje de Linge lopen dat door de stad stroomt.
Winkelen in Hartje Gorkum.
Bakkerij van der Grijn. Be You Gorinchem. Berg en Berg Gorinchem. Bloemisterij Distel Mirt. Boekhandel De WIngerd. Bronkhorst Podo Linéa Schoenspeciaalzaak. De Beren Gorinchem. De Gier Slapen. De heer H. De Malle Molen. De Persgroep Nederland Gorcumse Courant. De Radiobeurs Gorinchem.
Home.
U hebt geklikt op de site van het Piazza Center in Gorinchem. Het Piazza Center is één van de mooiste winkelcentra in Nederland. Het is een overdekt centrum met in het midden een groot binnenplein, waar wekelijks allerlei activiteiten plaatsvinden.
Bereikbaarheid en plattegrond Gorinchem VVV Zuid-Holland Zuid.
Gorinchem ligt centraal in Nederland, op het knooppunt van de snelwegen A15 Rotterdam Nijmegen en de A27 Breda Utrecht. De gehele binnenstad van Gorinchem is aangewezen als een parkeerverbodszone. Dit betekent dat men uitsluitend mag parkeren op de plaatsen die daarvoor zijn aangewezen.
Winkelen Bezoekers Gemeente Gorinchem.
Op maandag is er van 8.00 tot 13.30 uur een uitgebreide weekmarkt in het centrum van Gorinchem. De marktkramen staan rond de Grote Kerk en het oude stadhuis. Op zaterdag is er van 8.00 tot 17.00 uur rond de Grote Kerk een kleine warenmarkt.

Contacteer ons