Op zoek naar gorinchem centrum?

gorinchem centrum
Koopzondag in Gorinchem Openingstijden.nl.
De koopzondagen van winkels in Gorinchem zie je terug op deze pagina. Zo zie je direct of je op koopzondag in Gorinchem terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.
Lente in Hartje Gorcum De Stad Gorinchem.
Lente in Hartje Gorcum is een van de drie evenementen die komend jaar worden georganiseerd vanuit BIZ-Hartje Gorkum in samenwerking met BSM en Citymarketing. Het organiseren van drie evenementen is een van de activiteiten om de binnenstad van Gorcum aantrekkelijker te maken en dat het centrum ook voor de regio een interessante bestemming wordt. De volgende evenementen vinden plaats eind oktober en de laatste twee weken van december waarbij de winkels, straten en pleinen ook het podium vormen. De evenementen worden georganiseerd door Novel Monday in samenwerking met Panther Events. Op 16 februari 2018 hebben zij de pitch gewonnen en zijn vervolgens de uitdaging aangegaan om op 24 en 25 maart het eerste evenement Lente in Hartje Gorcum als teaser te laten plaatsvinden. Merel Valkenburg van Novel Monday: Door, krachten te bundelen en draagvlak te creëren willen we ervoor zorgen dat deze evenementen in 5 jaar zijn uitgegroeid tot evenementen met regionale bekendheid. Kortom, door samen te werken willen we ervoor zorgen dat de binnenstad bruist." Bijzondere maansverduistering boven Slot Loevestein. Zeilboot slaat om op Boven-Merwede bij Gorinchem.
Gorinchem Wikipedia.
Lijn 2: Stadsbus Gorinchem Station Gildenwijk Haarwijk Station. Lijn 3: Stadsbus Gorinchem Station Centrum Laag Dalem Station. Lijn 4: Stadsbus Gorinchem Station Centrum Laag Dalem Station. Lijn 5: Stadsbus Gorinchem Beatrixziekenhuis Lingewijk. Lijn 6: Spitsbus Gorinchem industrieterrein Avelingen. Lijn 47: Gorinchem Dalem Geldermalsen Doordeweeks extra uurdienst tot Haaften.
Gorinchem Ontdek de Oude Hollandse Waterlinie.
Gorinchem is rond het jaar 1000 ontstaan als kleine vissersnederzetting en ontwikkelde zich vanaf de dertiende eeuw tot een middeleeuwse stad die in 1382 stadsrechten kreeg. Gorinchem had profijt van zijn strategische ligging en groeide uit tot een belangrijk handels en marktcentrum.
Parkeergarage Kazerneplein MooiGorinchem.nl.
Parkeergarage Kweeklust is de op één na grootste parkeergarage in het centrum van Gorinchem en heeft plaats voor 246 voertuigen. Met de Gastvrij Gorinchempas betaal je snel, simpel en voordelig in het centrum van Gorinchem. Je betaalt achteraf per minuut.
Bezoek vestingstad Gorinchem.
Een wandeling door Gorinchem is een wandeling door de historie. Tientallen monumenten herinneren aan de tijd dat Gorinchem een centrum was van scheepvaart, handel en visserij. Bezoek de prachtige Grote Kerk en beklim de Grote Toren, ontdek de geschiedenis in het Gorcums Museum, en bezoek de leuke winkeltjes.
Winkelen Bezoekers Gemeente Gorinchem.
Op maandag is er van 8.00 tot 13.30 uur een uitgebreide weekmarkt in het centrum van Gorinchem. De marktkramen staan rond de Grote Kerk en het oude stadhuis. Op zaterdag is er van 8.00 tot 17.00 uur rond de Grote Kerk een kleine warenmarkt.
Een weekend in Gorinchem: de attracties en bezienswaardigheden.
De stad Gorinchem heeft een mooi historisch centrum waar u zeker eens moet rondwandelen. Behalve smalle winkelstraten en veel historische gebouwen uit de tijd dat Gorinchem een militaire bestemming had moet u ook eens langs het riviertje de Linge lopen dat door de stad stroomt.

Contacteer ons